Livrare nuci altoiti de vanzare

poza transport nuci2

 

Data livrarii este foarte importanta pentru ca, pe de o parte, trebuie sa fie un timp cat mai scurt intre scoaterea nucilor din pepiniera si plantarea lor; si pentru ca plantarea tine de o multime de factori dintre care cel mai important este lipsa precipitatiilor in momentul plantarii.

De asta, impreuna decidem perioada livrarii, in functie de calitatea pregatirii terenului, starea solului pentru plantare si capacitatii dumneavoastra de a stoca in mod corespunzator nucii altoiti in cazul in care exista o perioada de pauza intre livrare si plantare.

Vom astepta pana cand sunteti pregatiti sa primiti si sa plantati nucii altoiti – intervalul de timp prevazul in contract va fi cuprins intre 1 noiembrie si 01 aprilie, astfel nucii o data rezervati, va vor astepta stratificati la sediul nostru.

Acestia vor fi complet in repaus vegetativ cand vor fi livrati. Asiguram livrarea la cantitati de peste 1000 bucati; cantitatile mai mici se vor ridica personal de catre client sau livra prin intermediul curierului rapid.

Comments 1

Lasă un răspuns