Promoții, reduceri și noutăți nuci altoiți

Pentru comenzi sunați acum la 0735023717. Ne puteți vizita la sediul nostru din Strada Doctor Nicolae Ionescu Sisești nr 23B, Craiova 200302, Romania [vezi harta].
Vă învităm să vizitați galeria foto și galeria video.
Pentru a fi mereu la curent cu noutățile din domeniul culturii nucilor altoiți vă rugăm să dați un like paginii noastre de Facebook.

Începând din această toamnă preluăm de la domiciliu nuci în coajă exclusiv de la clienții noștri ale căror livezi au intrat pe rod. Cantitate minimă pentru contract – 2000 kg, pret diferențiat pe calități conform standardelor EU.

De ce să deveniți clienții NuciAltoiți.ro?

 1. avem clienți cu plantații de nuci altoiți în fiecare județ din România
 2. avem experiență de peste 3 ani și peste 80000 de puieți de nuci altoiți vânduți C.A.C. (Conformitas Agraria Communitatis) – Etichetă Galbenă – material certificat biologic standard. Începând cu sezonul 2017/2018 vom fi primii din România care vom importa material certificat biologic superior – Etichetă Albastră din soiurile Chandler, Fernor și Fernette.
 3. prețul de achiziție al nucilor altoiți include și consultanță de specialitate
 4. executăm analize de sol, interpretări și precizăm amendamentele necesare în etapa de pregătire a terenului
 5. suntem cel mai mare importator de nuci altoiți din România
 6. am exportat nuci altoiți în Austria, Germania, Anglia, Spania, Slovenia, Iordania, Grecia si Ungaria.
 7. pentru clienții cu suprafață mai mare de 3ha se poate încheia contract de achiziție nuci în coajă după intrarea livezii pe rod
 8. fitofarmacia noastră vă stă la dispoziție pentru a fi sigur că livada va crește sănătos și nucile vor avea calitatea I
 9. avem implementate proiecte UE cu livezi standard și ecologice (regim extensiv 7×7 m și intensiv 8×4 m)
 10. nuci altoiți sunt însoți obligatoriu de: certificat de conformitate, pașaport fitosanitar și factură fiscală
 11. puieții de nuci altoiți sunt importați din Turcia – al 4-lea producător mondial de nuci în coajă (după SUA, China și Iran)
 12. comercializăm soiurile de nuci altoiți Chandler, Fernor și Fernette cu tip de fructificare laterală, vigoare medie, precocitate la intratul pe rod, prețuri de achiziție al nucilor în coajă duble față de soiurile românești
 13. din 2007 ne ocupăm de producția și comercializarea de pomi fructiferi, arbuști fructiferi, viță de vie, plante exotice și plante ornamentale. Pentru mai multe produse vizitați siteul nostru www.ValahiaGarden.ro
 14. clienții noștri primesc gratuit 4 ghiduri care se livrează la semnarea contractului și împreună cu livrarea materialului săditor nucifer. Acestea sunt:
  • Ghid de pregătire a terenului în vederea plantării nucilor altoiți
  • Ghid de plantare nuci altoiți
  • Ghid de taieri nuci altoiți
  • Ghid de stropiri nuci altoiți